48 DSC8494

Care & Fix

Geef je nieuwe aankoop de beste zorgen!

Van handtas en juwelen tot het branden van een kaars: je nieuwe aankoop een duurzamer bestaan geven. Hoe beter jij je kwalitatief materiaal nu verzorgt en onderhoudt, hoe langer je ermee kan pronken!

Leuk voor jou én goed voor de planeet. Want door vele jaren van je product te genieten, maken we écht een verschil in het verminderen van die beruchte afvalberg.

"Onze taak zit er niet op wanneer jij met je uniek product naar huis gaat. We helpen je ook graag om je nieuwe aanwinst zo goed mogelijk te onderhouden. Duurzaamheid is geen holle belofte voor ons en onze makers."

Maar hoe moet het dan precies? Daar weten onze makers wel raad mee. Ze vertellen je alles over juiste onderhoudsmethodes én geven duurzamen tips.

Handgemaakte producten vragen om specifieke onderhoudsmethodes. Laat dat je vooral niet afschrikken: met de tips van onze makers kan er niets verkeerd gaan. Of het nu om juwelen, meubelen, kaarsen of handtassen gaat: We've got your back!

We maakten voor jou een handig overzicht van al hun onderhoudsadvies.

Maker ontmoet duurzaamheid

Schermafbeelding 2024 05 06 om 11 15 35 2

Tip van KAERS

Knip de wiek na elke brandbeurt telkens kort (ong. 5mm) vooraleer de kaars aan te steken en zorg hierbij dat er geen wiek- of andere brandbare resten in de was liggen.

038 DSC2689

Tip van ATELIER PAPAGENO

Onderhoud uw oude meubels met de juiste producten in functie van hun afwerkingslaag. Gelakte, gepolierde of geverniste meubels kunnen onderhouden worden met een lac-tonic. Geboende meubels houden van een jaarlijkse boen beurt met goede boenwas op basis van onder andere bijenwas. Deze producten en het juiste advies zijn verkrijgbaar bij Bas.

Demo Use with care 3

Tip van MIEN KABA

Onderhoud uw lederen handtas door het leer voldoende te voeden en tijdig te beschermen met een waterwerende spray. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en behoud je de esthetische aantrekkingskracht van de tas.

Made byBits of Love