Expo Handmade in Brugge makers Femke Den Hollander

Een maker worden

Ben je een maker en woon je in Brugge? Doe dan zeker een gooi naar het label Maker Handmade in Brugge. Als labelhouder sta je regelmatig in de kijker en maak je deel uit van een inspirerend netwerk van ambachtelijke ondernemers. De community telt ondertussen 97 makers. We delen volop tips & tricks, smeden samen plannen en zetten co-creaties op poten. Je hebt als labelhouder ook de mogelijkheid om jouw producten in de shop in het Sashuis te verkopen. Vervoeg jij binnenkort onze Handmade in Brugge familie?

08lr DSC4370

Design by Daaan

"Het label betekent voor mij Brugse trots. Dankzij de Handmade in Brugge community kan je aan andere makers vragen stellen en expertise met elkaar delen. Dit zorgt ook voor fijne samenwerkingen."

Alle voorwaarden om in aanmerking te komen voor het label staan uitgeschreven in een reglement. Kandidaten die het label wensen te ontvangen in 2024 kunnen vanaf 1 februari t.e.m. 29 februari 2024 hun deelnemingsdossier indienen bij HANDMADE IN BRUGGE.

Dit kan digitaal via info@handmadeinbrugge.be of schriftelijk t.a.v. Handmade in Brugge, Sint-Jakobsstraat 36, 8000 Brugge.

15lr DSC5081

Ghek Design

“We vroegen het label aan omdat we aangetrokken waren tot de uitstraling van Handmade in Brugge. Toen we het ook effectief in de wacht sleepten was dat een fijne erkenning. Een jaar later kunnen we zeggen dat we ons dankzij het label minder geïsoleerd voelen als maker. ”

Made byBits of Love