Brugoh website

Wie ontwerpt Brugges most wanted souvenir?

Wie ontwerpt Brugges most wanted souvenir waarbij iedereen spontaan ‘OOOOH’ roept?

Met BRUGOH! wil Handmade in Brugge een nieuw antwoord bieden op het huidige souveniraanbod. We dagen professionele designers uit om een uniek object te ontwerpen, dat staat voor de magie van onze stad. Het winnende souvenir wordt vanaf de zomer van 2024 verkocht op verschillende locaties in de stad.

Stappenplan.

 • Stap 1:
  Lees het volledige reglement.
 • Stap 2:
  Schrijf je in via ons inschrijvingsformulier tot en met 20 december. Na je inschrijving krijg je een nummer toegewezen. Dit nummer gebruik je in plaats van je persoonlijke gegevens wanneer je het deelnemingsdossier indient. Zo wordt anonimiteit tijdens het jureren gegarandeerd.
 • Stap 3:
  Bezorgde je ons het inschrijvingsformulier voor 21 december? Je hebt nu tot 20 maart de tijd om het deelnemingsdossier in te dienen. Dit dien je pas in wanneer je creatieve concept volledig is uitgewerkt.

  Het inschrijvingsformulier en deelnemingsdossier kan je digitaal bezorgen via info@handmadeinbrugge.be of schriftelijk t.a.v. Handmade in Brugge, Sint-Jakobsstraat 36, 8000 Brugge (bij schriftelijke dossiers geldt als datum de postdatum).
DSC 7116
Made byBits of Love