Schermafbeelding 2024 06 04 om 13 26 30

Wanted your vote!

Datum

20 mei - 20 juni

organisator

ISM BRUGOH!

Wie wint de publieksprijs van de souvenirwedstrijd BRUGOH!? Dat kan jij mee bepalen! Lees snel verder om de vijf genomineerde souvenirs te ontdekken en breng daarna je stem uit via brugoh.be!

Brugoh website vote

GENOMINEERDEN BRUGOH!

Voorwerp Brugoooh21826

BRUGES' BROOCH

Met de broche van Lore De Backer draag je Brugge niet enkel in je hart, maar ook op je kledij! Het ontwerp doet denken aan het beroemde Brugse kantwerk, maar als je goed kijkt herken je ook de ramen van het Stadhuis.

Deze broche uit roestvrij staal is zo ontworpen dat het twee zijden heeft. Speld het op je borstzak, das, tas, hemd ... of gebruik het als bladwijzer in je boek!

Voorwerp Brugoooh21672

TRACES

De terracotta onderleggers ‘Traces’ van Hannelore Martens zijn gemaakt uit de oude gevelstenen van het Brugse Concertgebouw. Met dit souvenir neem je letterlijk een stukje Brugge mee naar huis!

Deze onderleggers zijn niet enkel een goede conversation starter op een avondje met familie en vrienden, maar ook erg duurzaam aangezien ze gemaakt zijn uit restafval.

Voorwerp Brugoooh21802

1468

Hans Vansteelant vertelt het verhaal van Middeleeuws Brugge met deze limited edition ‘1468’ steengoeden potjes. De materiaalkeuze van de potjes, de kruidenmélange waarmee ze gevuld zijn én de verpakking zijn geïnspireerd door het rijke verleden van de stad. Voeg de mélange toe aan je drankje en proef het zelf!

Een extra troef is dat dit souvenir kan gemaakt worden m.b.v. sociale tewerkstelling, in samenwerking met een foodarcheoloog, kruidenproducent en keramiekatelier.

Mockup doos Reie

REIE

Brugge in een flesje? Het kan! Dat bewijzen Saartje Allosserie en Steven Jans met ‘Reie’, een unisex 'Eau de Parfum' met geuren gelinkt aan Brugge. Denk aan noten van verse laurier, hooi, wierrook en uiteraard ... een tikje chocolade!

Een leuk cadeau voor jezelf want geuren brengen herinneringen naar boven, of maak een thuisblijver er blij mee.

Voorwerp Brugoooh21640

THE BRUGES FOURCHETTE

Met ‘The Bruges Fourchette’ brengen Nikolaas Pruoost, Nathalie Serfranckx en Bjorn Van Houtte het iconische Belfort en onze rijke eetcultuur samen in één souvenir. Handig, stijlvol en met een vleugje humor.

Het (friet)vorkje is gemaakt uit roestvrij staal, waardoor dit souvenir onverslijtbaar is. Dankzij het handige formaat neem je het gemakkelijk mee in je (hand)bagage.

Alle geselecteerde souvenirs kan je bewonderen in het Sashuis - Shop van Handmade in Brugge - Wijngaardplein 14.

BRUGOH!

Viel jouw favoriet in de prijzen?

Made byBits of Love