019 MG 6676lr

Workshop circulair zeepmaken met Zeepzot

Datum

05 jan. 2023

Uur

19u30 - 20u30

location

Sashuis - Wijngaardplein 14 - Brugge

organisator

Zeepzot

Tijdens de workshop leer je de zeep maken via de trage, koude proces methode en gebruiken we "rest" ingrediënten zoals koffiegruis, bierdraf en dennenaalden! Deze specialere ingrediënten zijn perfect herbruikbaar om er een zalige scrub van te maken. Tijdens deze workshop toont Layla Cornelissen van Zeepzot je stap voor stap hoe je dat aanpakt.

De workshop gaat door in het Sashuis, Begijnhof, 8000 Brugge. Er is thee, koffie en water aanwezig. Kies van kledij iets met lange mouwen, die gemakkelijk zit en vuil mag worden of neem een short mee. Geen enkele ervaring met zeepmaken is vereist. Zeep moet 4 weken uitdrogen alvorens ze klaar is voor gebruik. Nadien kunnen de zepen opgehaald worden op de locatie.

001 MG 6647lr

De volledige kostprijs van de workshop is €50. Na afloop krijg je 4 stukken vegan & natuurlijke zeep met lokale ingrediënten uit Brugge en een receptenbundel.

Indien men zonder verwittigen niet aanwezig is, kan de workshop niet terugbetaald worden (48u op voorhand). De workshop duurt maximaal 2u.

Zeepmaken met Zeepzot

Wil je meer weten over de wondere wereld van het zeepmaken met enkel natuurlijke en plantaardige ingrediënten?

Made byBits of Love