30 DSC8705

Repair Café

Datum

10 sep. 2022

Uur

14u00 - 17u00

location

House Of Time - Site DuPont

organisator

Avansa

Repair Café?

Wat doe je met een toestel met kapotte stekker? Met een broodrooster die hapert? Een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Kom naar het Repair Café en geef je spullen een tweede leven. Je vindt er het nodige materiaal én deskundige hulp om je kapotte zaken - in de mate van het mogelijke - te fiksen. Kledij, meubels, (al dan niet elektrische) apparaten, computers, speelgoed, fietsen... neem het mee voor een gratis herstelbeurt in een gezellige, ontspannen sfeer.

Maar deze editie gaan we een stapje verder!

Enkele Handmade in Brugge makers breken even in tijdens het Repair Café in House Of Time.

Praktisch:

Hannelore Maet van LoreVlecht en Bert Vertommen van Volkspelen Madeleine helpen jullie graag op weg met oude rotan zitting, houten speelgoed, ...

Bert Vertommen van Volksspelen Madeleine herstelt en verkoopt antieke en vintage volksspelen en caféspelen. Heb je dus een spel dat hersteld moet worden, dan kun je op 10 sept op House of Time terecht. Graag op voorhand je herstelling doorgeven (eventueel ook foto's) zodat Bert het geschikte materiaal kan meebrengen. Mailen kan naar: info@volksspelenbrugge.be?

Hannelore Maet van LoreVlecht herstelt vlechtwerk: stoelzittingen, rugleuningen, manden in rotan... Zij zal tijdens het Repair Café een demo geven. Breng gerust je vlechtwerk mee zodat ze het te herstellen stuk kan beoordelen en een prijsofferte kan maken.

Inschrijven is niet nodig. Repair Café is een initiatief van Netwerk Bewust Verbruiken, in samenwerking met LETS Vlaanderen, Transitie Vlaanderen, KOMOSIE, Netwerk Tegen Armoede en Stichting Repair Café . Hota?

Lees op www.repaircafe.be meer over het ontstaan, de filosofie en de werking van Repair Cafés en bekijk de kalender met toekomstige evenementen.

Made byBits of Love