Zeep labelnight

Labelnight

Datum

15 jun. 2022

Uur

19u00 - 22u30

location

De Republiek / ingang via Cinema Lumière

organisator

ism De Republiek

Brugge heeft sinds jaar en dag een ijzersterke reputatie op het vlak van ambachtelijk vakmanschap. Door de jaarlijkse uitreiking van de Handmade in Brugge labels willen we makers die uitblinken in hun ambacht en écht het verschil maken erkennen voor hun vakmanschap en Brugge nog meer op de kaart zetten als stad van ambachtelijke makers.

Op woensdag 15 juni stellen we met veel trots de 6 nieuwe labelhouders van 2022 aan je voor. Die avond ontdek je ook in primeur onze nieuwe huisstijl en website én ga je naar huis met een vers gedrukt exemplaar van onze stadsgids.

Verwacht je aan een fijne en gevarieerde avond waar je kennismaakt met gepassioneerde ambachtsmensen, kijkt en luistert naar een mix van boeiende babbels en filmpjes, geniet van een hapje en een drankje ... Iedereen is van harte welkom, maar vergeet je niet in te schrijven!

DSC 1679 2

PROGRAMMA

19u00 > Onthaal
19u30 > Welkom! Burgemeester Dirk De fauw en Evelyne Demey van Handmade in Brugge bijten de spits af.
19u45 > Voorstelling van de 6 nieuwe labelhouders. Mieke Dumont polst naar hun passie en drijfveer tijdens een babbel. Tussendoor filmpjes van Klaas De Buysser.
20u45 > Afsluitend woordje door Pablo Annys, schepen van sociale zaken, werk en ondernemen.
21u00 > Tijd voor een babbel, een hapje en een drankje tijdens de receptie!
22u30 > Einde

Hier is leven in de brouwerij

Samenwerkingen, projecten, nieuwtjes en weetjes van onze makers.

Made byBits of Love