DSC 9782

The Handmade's Tale

Datum

02 okt. 2022

Uur

13u30 - 17u00

location

Parcours langs drie verschillende plekken

organisator

KAAP en De Republiek

Componist en curator Liesa Van der Aa neemt je tijdens ‘The Handmade's Tale’ mee langs een parcours van drie creaties op drie bijzondere plekken in de stad. Op initiatief van KAAP en De Republiek laat Liesa muzikanten in dialoog gaan met ambachtelijke makers, hun werkplekken of de geluiden die ze tijdens het werken maken.

Handmade Sounds Liesa Van der Aa

Op uitnodiging van KAAP en De Republiek cureert en creëert speciaal voor deze AMOK editie componiste en ‘all round performer’ Liesa van der Aa een wandeling door de Brugse binnenstad. Tijdens het parcours neemt ze de deelnemers mee naar drie korte voorstellingen die werden geconcipieerd op het snijvlak van de persoonlijke fascinaties van Van der Aa en ambachtelijke makers.

De wandeling culmineert in de Sint-Jakobskerk voor de nieuwe creatie die Van der Aa samen met de wereldvermaarde kalligraaf en tekst kunstenaar Brody Neuenschwander maakt. De ontmoeting tussen Van der Aa en Neuenschwander in de Sint-Jakobskerk belooft een unieke, synesthetische ervaring te worden, waarin nieuwe muziek van Van der Aa met de even tactiele als visuele kunst van Neuenschwander de connecties zoekt.

Made byBits of Love