Word jij de nieuwe Handmade in Brugge maker?

Ben je een ambachtelijke maker die in Brugge produceert? Blink je uit in wat je doet? Wil je deel uitmaken van een inspirerend netwerk? Dan kom jij misschien wel in aanmerking voor het HANDMADE IN BRUGGE LABEL!
 
Handmade in Brugge gaat opnieuw op zoek naar makers die uitblinken in hun ambacht en een gooi willen doen naar het HANDMADE IN BRUGGE LABEL. Dit label vormt een erkenning van lokaal en ambachtelijk vakmanschap.
 
Als labelhouder maak je deel uit van een inspirerend netwerk van ambachtelijke ondernemers. Je wisselt tips & tricks uit, smeedt nieuwe plannen en zet co-creaties op poten. Zo is er extra inspiratie, zichtbaarheid en naamsbekendheid gegarandeerd! 
 
PRAKTISCH
 
Alle voorwaarden om in aanmerking te komen voor het label staan uitgeschreven in dit reglement. Kandidaten die het label wensen te ontvangen in 2021 kunnen tot en met 10 maart 2021 hun deelnemingsdossier indienen bij HANDMADE IN BRUGGE. Dit kan digitaal via label@republiekbrugge.be of schriftelijk t.a.v. Handmade in Brugge, Sint-Jakobsstraat 36, 8000 Brugge.  
 
Heb je vragen? Wil je zeker op de hoogte gebracht worden van de nieuwe labeloproep? 
Mail dan naar label@republiekbrugge.be.