Nieuwe oproep label MAKER HANDMADE IN BRUGGE

Handmade in Brugge lanceert i.s.m. Stad Brugge een nieuwe oproep voor ambachtelijke makers om zich kanidaat te stellen voor het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE. Het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE vormt een erkenning van ambachtelijk vakmanschap. 

Ben je een maker die ambachtelijk en in Brugge produceert? Blink jij uit in je ambacht en maak je duidelijk het verschil? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE!

Het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE kent vele troeven. het betekent voor jou als maker meer naamsbekendheid en zichtbaarheid voor je product. Bovendien maak je als labelhouder deel uit van een netwerk van ambachtelijke ondernemers wat zorgt voor extra inspiratie, kennisuitwisseling en boeiende samenwerkingen... 


PRAKTISCH
- Download hier het REGLEMENT label MAKER HANDMADE IN BRUGGE
- Wil je je kanidaat stellen om het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE  in 2018 te ontvangen? Dan heb je tijd t.e.m. 15 maart 2018 om jouw deelnemingsdossier in te dienen. Download hier het formulier om jouw DEELNEMINGSDOSSIER samen te stellen.

Goed om weten: vanaf nu krijg je jaarlijks de kans om je kandidaat te stellen voor het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE! 

BEN JE AL LABELHOUDER?
- Dan dien je ten laatste op 15 maart 2018 een ingevulde en ondertekende verklaring op eer in. De jury beslist op basis van deze verklaring over het al dan niet behouden van het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE. Je kan hier de VERKLARING OP EER downloaden.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan gerust via info@handmadeinbrugge.be of 0479 07 91 84.
 

 


Handmade in Brugge  .  Academiestraat 14, 8000 Brugge  .  0479 07 91 84  .  info@handmadeinbrugge.be