Word jij de nieuwe Handmade in Brugge maker?

Ben je een maker die ambachtelijk en in Brugge produceert? Blink je uit in wat je doet? Dan kom jij misschien wel in aanmerking voor het HANDMADE IN BRUGGE LABEL!

Jaarlijks reikt Handmade in Brugge labels uit aan Brugse makers die uitblinken in hun ambacht en duidelijk het verschil maken (bv. door vernieuwing en experiment, creatief ondernemerschap, duurzaamheid...).

Als labelhouder kom je terecht in een inspirerend netwerk van Brugse makers. Er worden volop tips & tricks uitgewisseld, plannen gesmeed en co-creaties op poten gezet. Handmade in Brugge betrekt je ook bij de inhoudelijke projecten gericht naar het brede publiek, en zet jou als maker graag in de kijker. Zo kom je o.a. terecht in de Handmade in Brugge stadsgids. Extra inspiratiezichtbaarheid en naamsbekendheid gegarandeerd! 

PRAKTISCH
In het voorjaar van 2021 doen we een nieuwe oproep om je kandidaat te stellen voor het label. Alle voorwaarden om in aanmerking te komen kun je dan nalezen in een reglement. Je stelt je deelnemingsdossier samen en dient het in bij HANDMADE IN BRUGGE volgens de deadline. 

Heb je vragen? Wil je zeker op de hoogte gebracht worden van de nieuwe labeloproep? 
Mail dan naar label@republiekbrugge.be.