MAKERS MARKT, EXPO EN DEMO'S GLASKUNST TIJDENS AUTOLOZE ZONDAG

MAKERS MARKT: ONTDEK UNIEKE CREATIES VAN LOKAAL MAAKTALENT


Ontdek op de Makers Markt originele handgemaakte producten: van lokaal gebrouwen bier tot keramiek, verrassende woonaccessoires, unieke juwelen en nog veel meer… Snuister tussen de kraampjes en maak kennis met talent van eigen bodem!

Belgunique en Handmade in Brugge bundelen de krachten en nodigen voor deze markt makers uit heel België uit die een publiek verdienen. 

Volgende Handmade in Brugge makers nemen deel aan de markt: CafunéSukerbuycExclusive DrumsMarianne VandenbusschePatisserie SchaeverbekeStudio K.U.I.T.

★ zondag 15 september (autoloze zondag)
★ 11u tot 18u
★ pleintje voor de Sint-Jakobskerk, Brugge

EXPO 13 NIEUWE HANDMADE IN BRUGGE MAKERS 

In het Grand Café van De Republiek stellen we graag de 13 nieuwe Handmade in Brugge makers aan je voor. Ze kregen de opdracht om zichzelf en hun passie voor hun ambacht voor te stellen in een kijkkastje. We stalden deze kastjes voor de gelegenheid uit in het Grand Café van De Republiek. Een ideaal moment ook om de nieuwe editie van de Handmade in Brugge stadsgids aan te schaffen!

★ zondag 15 september (autoloze zondag)

★ vanaf 12u
★ Grand Café De Republiek, Sint-Jakobsstraat 36

DEMONAMIDDAG GLASKUNST MET VIJF HANDMADE IN BRUGGE MAKERS 

N.a.v. hun expo 5 x Glas demonstreren volgende vijf Handmade in Brugge glazeniers graag de kneepjes van het vak: Herbert Monsieur, Pia Burrick, Marcel Vlamynck, Annemie De Vadder en Birgit Verplancke. De expo 5 x Glas kan je bezoeken in The Box van 14 tot 22 september, dagelijks van 11u tot 18u.

★ zondag 15 september (autoloze zondag)

★ 13u30-17u
★ The Box, Academiestraat 14