WIN THE BOX! Wedstrijd startend maaktalent


The Box Brugge lanceert i.s.m. Handmade in Brugge een wedstrijd voor 'startend maaktalent’. Op die manier zetten beide projecten ambachtelijke makers in de kijker tijdens de opstartfase van hun parcours. Want zeker dan is een extra duw in de rug welkom.

De winnaars van de wedstrijd krijgen de kans om het winkelpand The Box Brugge vier dagen uit te baten. Een ideaal platform en de nodige extra ondersteuning om makers verder op weg te helpen in het realiseren van hun ondernemersidee!

Ben jij een startende ambachtelijke maker uit regio Brugge en max. 3 jaar bezig? Dan maak je misschien wel kans om jouw handgemaakte producten aan de man te brengen in The Box in hartje Brugge.


◇  praktische info  

WIN! Uitbating van The Box (Academiestraat 14) voor 4 dagen (van vrijdag 26/4 t.e.m. maandag 29/4/2019, tijdens Erfgoedweekend) inclusief openingsreceptie.

HOE? Kandidaten kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijd van 8 februari t.e.m. 8 maart 2019. Alle info en voorwaarden om in aanmerking te komen kan je hier nalezen.
Uit alle inzendingen maakt de jury een selectie van makers die de uitbating samen organiseren. Heb je vragen? Mail dan zeker naar thebox@republiekbrugge.be

 

 


Handmade in Brugge  .  Sint-Jakobsstraat 36, Brugge  .  0479 07 91 84  .  info@handmadeinbrugge.be