RESTAFETTE

Handmade in Brugge en De Republiek zetten dit najaar volop in op duurzaamheid en circulaire economie.


Met het project RESTAFETTE stimuleren we makers én het brede publiek om met restmateriaal aan de slag te gaan. En dat doen we zo:  
● Wat zou jij maken met 1000 boekjes die bestemd zijn voor het oud papier? Handmade in Brugge daagt je uit om met oude stadsgidsen een nieuw functioneel voorwerp te maken.
● Vanaf maandag 27/9 tot begin december dagen vijf makers vijf andere makers uit om met hun restmateriaal iets nieuws te creëren. 
● Tijdens vijf workshops kan jij ook zelf experimenteren met het restmateriaal van deze vijf makers. 

Volg ons zeker op Facebook of Instagram voor de laatste nieuwe updates rond RESTAFETTE!


✶ RESTAFETTE HANDMADE IN BRUGGE CHALLENGE ✶

UITDAGER: Handmade in Brugge
RESTMATERIAAL: 1000 oude stadsgidsen


Naast de vijf makers daagt ook Handmade in Brugge jou uit om met restmateriaal aan de slag te gaan. Wat zou jij doen met 1000 boekjes die bestemd zijn voor het oud papier? Door corona hebben we een overschot oude Handmade in Brugge stadsgidsen. We zoeken een creatieve geest die deze boekjes nieuw leven inblaast en ze omtovert tot een mooi functioneel voorwerp. Verras ons en stel je kandidaat! 

Je kan een voorstel indienen tot 22 oktober. Klik hier (link naar reglement) voor meer info over deze uitdaging en hier (link naar het inschrijvingsformulier) om je in te schrijven.


✶ RESTAFETTE 1 - start op 27/9 ✶

UITDAGER: Valérie Cockhuyt van STUDIO KUIT
RESTMATERIAAL: mousse

 MATCH  RESULTAAT
 

MATCH: Benieuwd welke maker de uitdaging aangaat om met het restmateriaal van Valérie aan de slag te gaan? Op 30/9 maken we de match bekend!
RESULTAAT: Op 7/10 tonen we je het resultaat van de match!
WORKSHOP: Zelf ook benieuwd naar de mogelijkheden met de mousse van Valérie? Schrijf je dan in voor de workshop! Ervaring is niet vereist. 
⇢ zaterdag 9 oktober van xx uur tot xx uur 
⇢ Prijs hier invullen
⇢ locatie hier invullen
⇢ Workshopbegeleider: Handmade in Brugge maker Lotte Cools ontwerpt en maakt theaterkostuums. Zij onderzoekt samen met jou welk moois je kan creëren met mousse. 
⇢ Inschrijven voor 7 oktober via info@handmadeinbrugge.be. Je krijgt een bevestigingsmail met alle betalingsvoorwaarden. Je inschrijvingen is pas definitief na betaling.

✶ RESTAFETTE 2 - start op 11/10 ✶ RESTAFETTE 3 - start op 25/10 ✶ RESTAFETTE 4 - start op 8/11 ✶ RESTAFETTE 5 - start op 22/11 ✶