Uitreiking nieuwe labels MAKER HANDMADE IN BRUGGE

Brugge is een stad van makers. Mensen die met passie en gedrevenheid dagelijks de wereld om ons heen vormgeven. Handmade in Brugge reikt i.s.m. Stad Brugge jaarlijks een label uit aan makers die uitblinken in hun ambacht en duidelijk het verschil maken. Het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE vormt een erkenning voor hun ambachtelijk vakmanschap.

Op donderdag 21 juni stellen we met veel trots de 14 nieuwe labelhouders aan je voor. Ook ontvang je in primeur onze gloednieuwe gids met een overzicht van alle Handmade in Brugge makers inclusief handig stadsplan! 

We maken er een fijne en gevarieerde avond van met een mix van boeiende babbels en filmpjes, een mini-expo, een hapje en een drankje in Handmade in Brugge stijl, een aangenaam streepje muziek... Welkom!

PROGRAMMA
19u00 > Onthaal
19u30 > Welkom! Burgemeester Renaat Landuyt en Schepen van Locale Economie Hilde Decleer bijten de spits af.
20u00 > Voorstelling van de 14 nieuwe labelhouders. Mieke Dumont polst naar hun passie en drijfveer tijdens een babbel, filmpjes van Klaas De Buysser.
21u00 > Tijd voor een babbel tijdens de receptie. Proef en ontdek bovendien de producten van enkele nieuwe labelhouders. Pieter Lonneville van Tête Pressée ging er creatief mee aan de slag. Lekker samen met een experimenteel biertje vriendelijk aangeboden door Bourgogne des Flandres. 
22u00 > Einde

PRAKTISCH
donderdag 21 juni, van 19u tot 22u
De Makersrepubliek, ingang via Kraanlei 19, 8000 Brugge
We voorzien graag voldoende hapjes en drankjes, daarom graag inschrijven voor dinsdag 19 juni via deze link.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan gerust via info@handmadeinbrugge.be of 0479 07 91 84.

 


Handmade in Brugge  .  Academiestraat 14, 8000 Brugge  .  0479 07 91 84  .  info@handmadeinbrugge.be