WELKOM IN DE MAKERSREPUBLIEK

DE MAKERSREPUBLIEK is een open huis voor makers, jonge creatieve ondernemers en startups.
Het is de thuisbasis voor Handmade in Brugge, Turbo en The Box en biedt tevens de mogelijkheid aan externe organisaties om workshops, lezingen, expo’s, recepties of andere creatieve events te organiseren.
Voor meer informatie contacteer michiel@republiekbrugge.be.

HANDMADE IN BRUGGE zet Brugge op de kaart als stad waar het ambachtelijke maken een toekomst krijgt. Handmade in Brugge inspireert en stimuleert co-creatie en innovatie door het verbinden van ambachten en technologie. Zo draagt ze bij tot een creatief en gunstig klimaat voor ambachtelijke ondernemers en maakt ze cross-overs met economie, industrie, toerisme, onderwijs, erfgoed … met een extra focus op startend talent.
Voor meer informatie contacteer info@handmadeinbrugge.be.

TURBO is een netwerk van initiatieven die Brugse jongeren met interesse in ondernemen en jonge ondernemers ondersteunt en verbindt. Turbo zet alle initiatieven in Brugge met betrekking tot jongeren en ondernemen in de kijker en maakt jongeren wegwijs in het aanbod. Heb je een idee en kriebelt het om hiermee aan de slag te gaan? Zit je als jongere met vragen rond ondernemen? Wil je in contact komen met andere jonge ondernemers? Aarzel niet, neem een kijkje op www.turbo.be of vind ons op facebook @turbobrugge.
Voor meer informatie contacteer michiel@turbo.be.

THE BOX is een plug & play handelspand in het hart van Brugge. Startende en bestaande ondernemers kunnen in The Box hun ondernemersidee of -product voor een kortere periode en met een minimum aan opstartkosten in realiteit uittesten. We voorzien alles wat de ondernemer nodig heeft en staan hem/haar bij met advies in elke stap die hij/zij neemt.
Voor meer informatie contacteer elsie@republiekbrugge.be.