Agenda

Lancering nieuwe pop-up De Makersrepubliek

02/02/2018

Na een boeiend eerste jaar ruilen we onze serre in de Sint-Jakobsstraat in voor het roze huis in de Poortersloge aan het Jan Van Eyckplein (Academiestraat 14). Een nieuwe stek, een nieuw geluid? Uiteraard. Ook vanuit deze nieuwe pop-up locatie wil De Makersrepubliek het komende jaar in de eerste plaats een open huis voor jonge ondernemers, frisse startups en innovatieve makers zijn. Maar, met verse zuurstof, nog meer bruis en nieuwe opportuniteiten! 
 

OP 2 FEBRUARI 2018 OPENEN WE OFFICIEEL ONZE NIEUWE DEUREN!
Vanaf dan zijn we helemaal 'up and running' vanuit onze nieuwe stek. We tonen je graag ons gebouw en werpen een blik op onze werking en toekomstplannen. The Box gaat die avond meteen van start met een 'collective sale' samengesteld door de Brugse kledingzaken Fresh, Mais Oui, Boetiek Ruth en Twee Meisjes. Ontdek ook in primeur de tweede editie van het nieuwe BLVRD magazine! 

PROGRAMMA 
18u30 > Onthaal met een hapje en een drankje.
19u00-19u45 > OfficiĆ«le opening van de nieuwe pop-up door Burgemeester Renaat Landuyt en Schepen Hilde Decleer. Blik op onze inhoudelijke werking en toekomstplannen.

Blijf daarna gerust hangen en verken ons gebouw, breng een bezoekje aan The Box en blader in de kersverse tweede editie van BLVRD magazine. DJ Kevin Martens zorgt voor aangename tunes, de bar is open... Tot dan, in de Academiestraat 14!